Pierre Pauwels (69) na loopbaan van 31 jaar uitgewuifd bij Lokaal Bestuur Temse

TEMSE – Vrijdag 22 december werd Pierre Pauwels (69) uitgewuifd door het lokaal bestuur Temse. Na 31 jaar gaat hij met pensioen.

“Pierre werkte 31 jaar bij het lokaal bestuur Temse, waarvan hij 25 aangesteld was als de chauffeur van de borstelveegmachine”, vertelt burgemeester Hugo Maes (CD&V). “Hij was de properste inwoner van onze gemeente.”

Samen met schepen Debby Vermeiren, tal van collega’s en verantwoordelijken van een aantal andere gemeentelijke diensten, zette de burgemeester Pierre in de bloemetjes.

Hij kreeg een aantal foto’s als aandenken aan zijn loopbaan bij de gemeentelijke Milieudienst. En hij ontving ook een mini-RAVO, de borstelveegmachine waar hij de voorbije 25 jaar de straten mee schoonmaakte.

Burgemeester, Hugo Maes en schepen Debby Vermeiren, samen met collega’s en verantwoordelijken van diverse gemeentelijke diensten wuifden Pierre uit.

Een gedachte over “Pierre Pauwels (69) na loopbaan van 31 jaar uitgewuifd bij Lokaal Bestuur Temse”

  1. Temse-Velle zal er nooit niet meer zo proper uitzien nu Pierre op verdiend pensioen gaat! ☺ fiets en voetpad waren winter en zomer klinisch proper steeds. een zo’n geëngageerd mens met zijn job begaan zullen we niet meer vinden? spijtig want hij zal het zeker nog niet moe geweest zijn, zeker weten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *