POLITIE. Verkeersongeval, intrekking rijbewijzen en woninginbraken

Verkeersongeval – Intrekking rijbewijs

Op de Guido Gezelleplaats in Temse reed een 36 vrouw uit Temse , twee geparkeerde voertuigen aan. De vrouw legde een positieve ademtest af. Uit de ademanalyse bleek dat de vrouw 2,41 promille alcohol in haar bloed had. Haar rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen.

Intrekking rijbewijzen – rijden onder invloed van alcohol en drugs

Er werden op verschillende plaatsen alcohol en drugscontroles gehouden in de zone. Er werden 10 personen betrapt op het rijden onder invloed.

In de Burchtstraat In Kruibeke werd een 58 jarige man uit Kruibeke betrapt op het rijden onder invloed van alcohol. De man had 1,09 promille alcohol in zijn bloed. Zijn rijbewijs werd ingehouden voor 6 uren.

In de Hoogkamerstraat in Temse werden enkele bestuurders betrapt. Het rijbewijs van een 26 jarige man uit Sint Gillis Waas onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen. De man had een positieve speekseltest afgelegd. Hij reed onder invloed van drugs.

Een andere bestuurder, een 43 jarige man uit Temse legde een positieve ademtest af. Uit de ademanalyse bleek dat de man 1,39 promille alcohol in zijn bloed had. Zijn rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen.

Twee andere bestuurders diende hun rijbewijs af tegen voor 3 uren en kregen een onmiddellijk inning van 179 euro.

In de Heirstraat in Kruibeke diende een 49 jarige vrouw uit Kruibeke haar rijbewijs 6 uren af te geven. Zij had 0,91 promille alcohol in haar bloed.
Een andere bestuurder, een 44 jarige man uit Lebbeke diende zijn rijbewijs af te geven voor 3 uren en kreeg een onmiddellijk inning van 179 euro. Hij had teveel alcohol in zijn bloed.

Een 25 jarige man uit Temse werd in de Haagdam gecontroleerd op het rijden onder invloed van alcohol. Hij diende zijn rijbewijs af te geven voor 3 uren en kreeg een onmiddellijke inning van 179 euro.

Op de B.A. Heymanstraat in Temse werd het rijbewijs van een 45 jarige man uit Temse ingehouden voor 6 uren. Uit de ademanalyse bleek dat hij 1,20 promille alcohol in zijn bloed had. De man kon geen rijbewijs voorleggen. Zijn voertuig werd in beslaggenomen.

Op de Oostberg in Temse werd een 21 jarige man uit Temse betrapt op het rijden onder invloed van drugs. De man had een positieve speekseltest afgelegd. Zijn rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen.

Woninginbraken

Er werden enkele woninginbraken vastgesteld.

Er werd ingebroken in een woning in de Steendonkstraat te Temse. Een raam aan de achterzijde van de woning werd geforceerd. Alle kamers in de woning werden doorzocht. Er werden juwelen en schoenen gestolen.

Op de Velle werd eveneens een woninginbraak vastgesteld. Hier werd ook een raam geforceerd. De woning werd doorzocht. Na controle bleek er niets gestolen te zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *