BREAKING !!! Kersthappening op 16 december in JOC De Nartist wordt geannuleerd

Onvoorziene omstandigheden en tijdsgebrek nekken organisatie.

TEMSE – Dit jaar zal er dan toch geen eindejaarshappening plaatsvinden in Temse-centrum. De organisatie van de Kersthappening, Tommy Van San en Sander Tempels, ziet zich genoodzaakt om het evenement op 16 december in JOC De Nartist, te annuleren.

Het duo maakt zich evenwel sterk om volgend jaar, een verkiezingsjaar, wel opnieuw een happening te organiseren op de Markt, ook al is dat eventueel zonder steun van de gemeente.

“Bedrijven of handelaars die samen met onze organisatie Temse eind volgend jaar opnieuw op de kaart willen zetten zijn nu al welkom”

Tommy Van San

Omdat de gemeente het event op de Markt dit jaar niet meer wou steunen hadden Tommy en Sander het plan opgevat om een muzikaal eindejaarsevent op poten, te zetten in JOC De Nartist. Dit met optredens en dj’s.

“Zodat er toch nog iets te doen is dit eindejaar in Temse”, klonk het eerder bij het duo.

“Spijtig genoeg moeten we door tijdsgebrek en onvoorziene omstandigheden, die niet op korte tijd opgelost kunnen worden, het gebeuren cancelen”, oppert Tommy. “Met spijt in het hart want de artiesten en de dj’s waren geboekt. Maar als alles niet 200 procent op poten staat, is het beter dat we de happening annuleren.”

Sponsors nu al welkom

De tickets die al gekocht werden in voorverkoop, worden uiteraard terugbetaalt.

Het duo maakt zich wel sterk om volgend jaar opnieuw een event te organiseren op de Markt.

“We hebben een jaar de tijd om het evenement uit te bouwen. Daarom gaan we meteen aan de slag”, klinkt het. “bedrijven of handelaars die samen met onze organisatie er voor willen zorgen dat Temse volgend jaar opnieuw op de kaart staat, zijn nu al welkom. Want als het lokaal bestuur ook volgend jaar geen steun kan of wil verlenen voor ons event, moeten we alle kosten zelf ophoesten en dat scheelt een slok op een borrel.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *