De Fonteinvissers huldigde de seizoenskampioenen

TEMSE/STEENDORP – Naar jaarlijkse gewoonte organiseerde de Fonteinvissers uit Steendorp een etentje voor leden en sympathisanten. Traditiegetrouw met een tombola en de bekendmaking van de kampioenen van het afgelopen seizoen.

Eddy Van Hauwermeiren kroonde zich tot kampioen der kampioenen. Hij werd dan ook gehuldigd door ondermeer voorzitter Rudy Verleyen en bestuurslid Karina Vaerendonck.

Het clublokaal van de visvereniging aan de Lange Dreef, vlakbij het dijkpad van de Schelde, is al tientallen jaren de place to be voor de leden van de club. Enkele weken geleden werd de club nog, twee keer op een week tijd, het slachtoffer van vandalisme waarbij ondermeer het toilet opgeblazen werd met een bommetje.

Eddy Van Hauwermeiren (2e v. links) werd kampioen der kampioen en werd gehuldigd door het bestuur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *