Temse Schenkt vzw organiseert weer Sintactie

Organisatie wil weer honderden kinderen gelukkig maken

TEMSE – Op zaterdag 2 december organiseert hulporganisatie Temse Schenkt vzw opnieuw zijn Sintactie. Sinterklaas en zijn pieten zullen er aan de kinderen pakketjes uitdelen. “Vorig jaar konden we 300 kinderen gelukkig maken, hopelijk dit jaar minstens evenveel”, zegt Juul De Cock, stichter van de vzw.

Wie zijn steentje wil bijdragen aan de hulporganisatie en Sinterklaas kan een pakketje aankopen ter waarde van 8,50 euro via de website van de organisatie. Er kan gekozen worden om een pakket te bestellen of er één te doneren.

“De bestellingen lopen goed binnen”, zegt de voorzitter. “Vorig jaar konden we 300 kinderen gelukkig maken. We willen het dit jaar minstens even goed doen.”

Op zaterdag 2 december bereikt de Sintactie zijn apotheose. Tussen 11 en 12 uur zullen Sinterklaas en zijn pieten het bestelde lekkers aan de kinderen overhandigen in het depot van de hulporganisatie op de ISA-site. Vanaf 14 uur vertrekt de sintstoet door Temse om de geschonken pakketjes uit te delen.

Vorig jaar kon de organisatie 300 kinderen blij maken

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *