‘TKV Op ons Agen’ is nieuwe carnavalsvereniging van Tielrode

TEMSE – Tielrode is een carnavalsvereniging rijker. Na het uiteenvallen van De Sharkys namen enkele voormalige groepsleden initiatief om zelf een carnavalsgroep op te richten. “Het was ofwel aansluiten bij andere groepen of zelf iets uit de grond stampen”, aldus initiatiefnemer én voorzitter Stefaan Heijmans van de nieuwe carnavalsgroep ‘TKV Op ons Agen‘.

“Na enkele gesprekken met een aantal mensen hebben we beslist om het er op te wagen om zelf een groep op te starten”, klinkt het. Hieruit is de groep ‘TKV Op Ons Agen‘ ontstaan.”

Inspraak

“Ondertussen hebben we 33 leden, waarmee we ons eerste seizoen van start gaan”, stelt Heijmans. “Op regelmatige basis doen we een bestuursvergadering en twee keerper jaar proberen een ledenvergadering te organiseren. Want leden krijgen ook inspraak over bepaalde zaken.”

“Ondertussen is bij carnavalscomité Orde van ’t Veir de aanvraag goedgekeurd om een groep van Tielrode te worden, en hebben we onze FEN nummer in ons bezit”, glundert de voorzitter. “Nu gaan we ons vooral focussen op de prinsverkiezing in Tielrode op 25 november, aangezien we een bestuurslid hebben die kandidaat prins is voor 2024, namelijk Karine De Kegel. Vorig jaar heeft ze het met twee stemmen verschil net niet gehaald, dus doet ze opnieuw een poging om prins carnaval van Tielrode te worden.”

Fun en plezier

“En dan ook nog de komende maanden de handen uit de mouwen steken, want carnaval staat voor de deur en er dient nog gebouwd te worden”, klinkt het. “We hebben al een thema, maar dat houden we nog even voor ons. Maar ik ben er zeker van dat we fun en plezier gaan beleven.”

Het bestuur van TKV op ons Agen bestaat uit voorzitter Stefaan Heijmans, ondervoorzitter : Giovanni Van Cleemput, secretaris : Stefan Rentiens, penningmeester : Christoph Van Bellingen en bestuursleden Kelly Ivens, Bestuurslid : Karine De Kegel en Ingrid Annee.

Het bestuur van TKV op ons Agen met voorzitter Stefaan Heijmans (midden achteraan),

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *