50 Tinten Brijs perfecte afsluiter voor Parkfeesten 2023

TEMSE – De organisatie van de Parkfeesten is bijzonder tevreden over de voorbije editie. Tijdens de laatste avond zorgden Wegsfeer, met new wave klassiekers, en de Nederlandstalige coverband 50 Tinten Brijs, voor eigen publiek, voor veel volk en nog meer ambiance in het Scheldepark.

De organisatie was in handen van JOC De Nartist dat dit jaar ook zijn 30ste verjaardag viert. De Parkfeesten zelf vierden hun 10-jarig bestaan.

“Onze organisatie blikt terug op een meer dan geslaagde editie van de voorbije Parkfeesten”, schetst Joke Maes. “In juli was het Scheldepark elke woensdagavond decor voor de Parkfeesten. Het groene parkplein werd er wekelijks omgetoverd tot een gezellige muziek- en ontmoetingsplek waar drankjes werden geserveerd door top vrijwilligersploegen. Meteen ook een dankwoord voor GCT Temse, Chiro Overal en Speelplein Temse, Oxfam Wereldwinkel en MC Annita voor de lekkere hamburgers.”

De band Wegsfeer waarvan de leden ook het mooie weer maken in bekende bands
zoals Les Truttes, Meuris en K’s Choice brachten new wave klassiekers .
met culthits van Suicide, Joy Division, Fad Gadget en Bauhaus

Er werd deze editie zeer gevarieerd geprogrammeerd met muziek voor iedereen: akoestische Belpop, 90’s klassiekers, poprock, stevige gitaarmuziek, new wave en Nederlandstallige covers.

“Het kwakkelweer van de afgelopen weken weerhield de Temsenaar er niet van af te zakken naar het park”, klinkt het. “De laatste twee avonden stond het plein afgeladen vol en werd er gedanst en gezongen tot de allerlaatste noot. Met een recordaantal bezoekers kijken we vol enthousiasme uit naar volgende zomer.”

Tijdens de laatste avond zorgde Herman Brijs en zijn kompanen van 50 Tinten Brijs voor een geweldige afsluiter van de Parkfeesten voor dit jaar. Tot middernacht stond het plein op zijn kop.

Daarvoor bracht de band Wegsfeer new wave klassiekers a volonté, Wat ook bijzonder gesmaakt werd door het talrijk opgekomen publiek.

Meer foto’s, klik hier

50 Tinten Brijs, met een nieuwe outfit, zorgde voor veel ambiance en volk in het Scheldepark

Een gedachte over “50 Tinten Brijs perfecte afsluiter voor Parkfeesten 2023”

  1. Dit jaar een uitstekende editie met hele goede muziekgroepen. Prijs voor ambiance was zonder twijfel voor 50 tinten Brys en voor muzikale verrassing de gelegenheidsgroep Wegsfeer, met hun donkere punkrock/ new wave covers. Proficiat aan de organisatoren van de parkfeesten en de JOC De Nartist.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *