Jubilea en jubileums

Alois en Maria 60 jaar getrouwd

TEMSE – Alois Pieters en Maria Lyssens werden naar aanleiding van hun 60ste huwelijksverjaardag in het gemeentehuis ontvangen. Zij kregen er de attenties van het Koninklijk Paleis en van het gemeentebestuur overhandigd door Hugo Maes, burgemeester en schepen Wim Van Rossen.

Alois werd geboren in Haasdonk op 2 december 1940, Maria in Kruibeke op 25 januari 1945. Op 31 mei 1963 werden zij in Kruibeke in de echt verbonden door burgemeester Edmond Gorrebeeck.

Alois was friturist en metser-aannemer, Maria was frituriste. Het echtpaar heeft 1 zoon, 2 dochters, 2 kleinzonen, 3 kleindochters en 3 achterkleindochters. De jubilarissen wonen in de Narcissenlaan in Steendorp.

Briljanten huwelijksjubileum voor Gilbert en Monique

TEMSE – Op woensdag 7 juni vierden Gilbert Hemelaer en Monique Verhelst hun briljanten huwelijksjubileum.

Gilbert werd geboren op 10 februari 1937 in Temse, Monique op 29 januari 1937. Gilbert en Monique huwden op 7 juni 1958 in Sint-Niklaas. Hun huwelijk werd toen voltrokken door schepen Carolus Cool.

Gilbert was van 1951 tot 1976 werkzaam als marktkramer. Van 1978 tot 2005 had hij zijn eigen motor- en bromfiestenzaak. Monique was huismoeder en meewerkende echtgenote.

Ze hebben 3 zonen, 1 dochter, 6 kleinzonen, 2 kleindochters, 1 achterkleinzoon en 3 achterkleindochters. Het echtpaar woont sedert 17 januari 2007 op de Antwerpse Steenweg.

De attenties van het Koninklijk Paleis en van het gemeentebestuur werden overhandigd door burgemeester Hugo Maes.

60ste huwelijksverjaardag voor Roger en Annie

TEMSE – Op zaterdag 24 juni werden Roger Colaes en Annie Catthoor n.a.v. hun 60ste huwelijksverjaardag in het gemeentehuis ontvangen. Zij kregen er de attenties van het Koninklijk Paleis en van het gemeentebestuur overhandigd door Hugo Maes, burgemeester.

Roger werd geboren in Steendorp op 4 september 1935, Annie in Temse op 29 augustus 1937. Op 2 juli 1963 werden zij in Temse in de echt verbonden door burgemeester August Maes.

Roger was onderwijzer, taakleraar in het lager onderwijs van Sint-Willibrordus (Broederschool Temse), Annie was bediende bij het bouwbedrijf Poort en huisvrouw.
Het echtpaar heeft 1 zoon, 3 dochters, 6 kleinzonen, 6 kleindochters en 1 achterkleindochter.

Roger vult zijn tijd met stamboomopzoekingen, geschiedkundige stukken schrijven m.b.t. Temse (o.a. steenbakkerijen, dorpsscholen, Fort van Steendorp) lezen en reizen, Annie houdt van koken, handwerk doen, tuinieren en reizen.

De jubilarissen wonen sinds hun huwelijk in de Hollebeek.

70ste huwelijksverjaardag voor Charles en Christiana

TEMSE – Op zaterdag 8 juli werden Charles Van de Vyver en Christiana Rombaut naar aanleiding van hun 70ste huwelijksverjaardag ontvangen in AC De Zaat. Zij kregen er de attenties van het Koninklijk Paleis en van het gemeentebestuur overhandigd door burgemeester Hugo Maes, burgemeester.

Charles werd geboren in Steendorp op 3 mei 1926, Christiana in Temse op 8 juli 1931. Op 10 juli 1953 werden zij in Temse in de echt verbonden door schepen August Maes.

Charles was werkzaam als metaalbewerker bij Boelwerf, Christiana was huisvrouw. Het echtpaar heeft 1 dochter, 1 kleinzoon, 1 kleindochter, 3 achterkleinzoon en 1 achterkleindochter. Charles en Christiana vullen hun tijd graag met fietsen.

De jubilarissen wonen sinds maart 1983 in de Nijverheidstraat.

TEMSE – Op zaterdag 8 juli werden René Meersman en Elisabeth De Ryck voor hun 60ste huwelijksverjaardag in het AC De Zaat ontvangen. Zij kregen er de attenties van het Koninklijk Paleis en van het gemeentebestuur overhandigd door Hugo Maes, burgemeester en Debby Vermeiren, schepen.

René werd geboren in Temse op 10 oktober 1936, Elisabeth in Bazel op 25 februari 1942. Op 6 juli 1963 werden zij in Bazel in de echt verbonden door burgemeester Georges Verberckmoes.

René was werkzaam als bouwvakker bij de gemeente, Elisabeth was bediende. Het echtpaar heeft 2 zonen, 3 dochters, 7 kleinzonen, 2 kleindochters, 1 achterkleinzoon en 1 achterkleindochter.

René is een echte natuurliefhebber en vult zijn tijd met tuinieren en badminton, Elisabeth houdt van wandelen en fietsen.

De jubilarissen wonen sinds juni 2021 in de Monteerderslaan.

Een gedachte over “Jubilea en jubileums”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *