POLITIE. Intrekking rijbewijzen, snelheidsduivels en roodrijders

Intrekking rijbewijzen – rijden onder invloed van drugs

TEMSE – Tijdens een patrouille merkte een verkeersploeg twee voertuigen op die onverantwoord aan het rijden waren. Beide voertuigen werden onderschept in de Blindstraat in Temse.

Beide chauffeurs , 18 en 19 jaar, waren afkomstig uit Beveren. Ze legden een positieve speekseltest af. Hun rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen. Bij één van de chauffeurs en zijn passagier werd een kleine hoeveel drugs aangetroffen, dit werd in beslaggenomen. Er werd ook een hoeveelheid cash geld in beslaggenomen, eveneens beiden hun gsm toestel. Beiden kregen ook een pv voor onverantwoord rijgedrag. Het parket werd ingelicht.

Snelheidsduivels en roodrijders

De politie van de zone Kruibeke-Temse betrapte opnieuw een hele reeks snelheidsduivels of automobilisten die door het rode licht reden. Zij mogen zich weldra aan een boete verwachten.

Aan de Scheldebrug reden 67 voertuigen sneller dan de toegelaten 50 kilometer per uur en de flitspaal aan het kruispunt van de N16 met de Gasthuisstraat en de Doornstraat registreerde liefst 18 bestuurders die door het rode licht reden en acht bestuurders die zich niet aan de snelheid hielden.

Bij bemande snelheidscontroles liep in de Dorpstraat 53 van de 186 gecontroleerde voertuigen tegen de lamp. Ook in de Eeckhoutdriesstraat (37 overtredingen op 161 controles), Krijgsbaan (25 op 421 voertuigen) en Oeverstraat (22 op 81 die te snel reden) werden controles uitgevoerd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *