Bart Van Geyt (Open VLD) legde eed af als nieuwe schepen

Cindy Cornet volgt Heidi Bauer op als gemeenteraadslid

TEMSE – Op de gemeenteraad van 26 juni heeft Bart Van Geyt de eed afgelegd als nieuwe schepen van Temse. Hij neemt het mandaat over van Patrick Vermeulen, die fractieleider voor Open Vld wordt.

Omdat Bart en Patrick in oktober 2018 met een gelijk aantal voorkeurstemmen verkozen werden in de gemeenteraad, kwamen zij overeen om tijdens de legislatuur een bevoegdheidswissel door te voeren.

Bart wordt vanaf 1 juli voorzitter van het Bijzonder Comité Sociale Dienst en schepen bevoegd voor sociale zaken, sociale economie, senioren en welzijn.
Patrick wordt fractieleider voor Open Vld in de gemeenteraad, lid van de politieraad en bestuurslid van de welzijnsvereniging Sleutelzorg.

Cindy Cornet is het nieuwe Open Vld gemeente- en politieraadslid. Ook zal Cindy zetelen in de politieraad. Zij volgt Heidi Bauer op, die bijna 30 jaar politiek actief was (als gemeenteraadslid, OCMW-raadslid en voorziJer Open Vld).

Cindy was sinds 2019 lid van het Bijzonder Comité Sociale Dienst en zet zich maatschappelijk met veel enthousiasme in.

De plaats van Cindy in het Comité wordt ingenomen door Emre Öz. Hij is sinds 2012 secretaris van de partij en een actief lid van het verenigingsleven. Als nieuw lid van het BCSD neemt hij nu een extra maatschappelijk engagement op. De drie eedafleggingen vonden plaats op de gemeenteraad van 26 juni. De mandaten gaan in op 1 juli.

vlnr.: Emré Oz, Heidi Bauer, Cindy Cornet, Patrick Vermeulen, Bart Van Geyt,
voorzitter Open VLD Wim Riské en Wim Van Rossen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *