Fase 2 van voorbereidende werken herinrichting centrumkern van start

Gasthuistraat afgesloten voor alle verkeer tussen Kouterstraat en Mariadal

TEMSE – Fase 1 van de werken in de Kouterstraat is afgewerkt. Daardoor is er in de straat opnieuw verkeer in beide richtingen mogelijk.

Nu is men begonnen aan fase 2. Dit in de Gasthuistraat van aan het kruispunt van de Kouterstraat tot Mariadal. Daardoor is de weg in dat deel volledig afgesloten voor alle verkeer. Tweewielers kunnen wel afstappen en via het voetpad de werken passeren. Deze werken zouden zowat 25 werkdagen in beslag nemen.

Deze werken zijn een voorbereiding op de definieve herinrichtingswerken van de centrumkern. In oktober volgen de riolerings- en wegenwerken. De Kouterstraat, Pastoor Boelstraat en Schoolstraat krijgen een volledige heraanleg. Die herinrichtingswerken zullen wellicht een jaar duren.

Foto’s: (C) Franky Polfliet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *