POLITIE. Intrekking rijbewijs, intoxicaties, verkeersongeval en woninginbraak

Enkele chauffeurs ‘lopen tegen de lamp‘ in de buurt van Festivel

Intrekking rijbewijs

In de Veldstraat in Temse werd het rijbewijs van een 38-jarige man uit Temse onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen. De autobestuurder legde een positieve ademtest af. Uit de ademanalyse bleek dat de man 2,37 promille alcohol in zijn bloed had.

Val fietser – intrekking rijbewijs

Een 46-jarige man uit Temse kwam met zijn fiets ten val in de Veldstraat in Temse. De man legde een positieve ademtest af. Uit de ademanalyse bleek dat de man 1,75 promille alcohol in zijn bloed had. Zijn rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen. Hij werd overgebracht naar het ziekenhuis voor verzorging.

Intrekking rijbewijs en intoxicaties

Tijdens een verkeerscontrole in de Rupelmondestraat in Kruibeke werd het rijbewijs van een 71-jarige man uit Kruibeke onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen. De man had 1,82 promille alcohol in zijn bloed.

Op de Haasdonkse steenweg werd een 28-jarige man uit Sint-niklaas gecontroleerd. De man had 0,71 promille alcohol in zijn bloed. Hij diende zijn rijbewijs voor 3 uren af te geven.

Op de Velle werd het rijbewijs van een 52-jarige man uit Temse ingehouden voor zes uren. Na een positieve ademtest bleek hij 0,96 promille alcohol in zijn bloed te hebben.

Verkeersongeval – intrekking rijbewijs

Op Cauwerburg in Temse was er een aanrijding tussen een bromfietser en een auto. De bromfietser, een 40-jarige man uit Temse werd met verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De autobestuurder, een 35-jarige man uit Rumst legde een positieve ademtest af. Uit de ademanalyse bleek dat de man 2,12 promille alcohol in zijn bloed had. Zijn rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen.

Woninginbraak

Er werd ingebroken in een woning in de Pasmakerslaan in Temse. De eigenaars kwamen terug uit vakantie en stelde de inbraak vast. Alle kasten en laden stonden open. Het juiste nadeel is nog niet gekend.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *