Laatste nieuwjaarsdrink voor Elverselenaren in Huize De Fortune

ELVERSELE – Na drie jaar organiseerden enkele Elverseelse verenigingen weer een nieuwjaarsdrink voor de inwoners in Huize De Fortune. Meteen de laatste keer op die lokatie. Onlangs maakte het lokaal bestuur bekend dat het Huize De Fortune gaat verkopen.

“Helaas is de opbrengst spijtig genoeg niet voldoende om Huize de Fortune aan te kopen”
Initiatiefnemer Chris Vervaet

“Net zoals de andere edities was de nieuwjaarsdrink een samenwerking van KWB Elversele, WTC Forza, de Landelijke Gilde en harmonie Sint-Cecilia Elversele”, aldus initiatiefnemer Chris Vervaet. “Wellicht zit de verkoop van het gebouw er voor iets tussen dat we dit jaar meer dan 300 aanwezigen noteerden, een recordopkomst.”

Huize de Fortune aankopen

“De opbrengst van deze drink gaat naar de aankoop van materiaal voor de Elverseelse verenigingen”, klinkt het bij Vervaet. “Helaas is de opbrengst spijtig genoeg niet voldoende om Huize de Fortune aan te kopen en zo de verenigingen te blijven huisvesten in het gebouw.”

Meer foto’s, klik hier
Lees ook: Inwoners Elversele protesteren tijdens gemeenteraad tegen verkoop van De Fortune, ‘hun’ gebouw

Voor de laatste keer kon men een nieuwjaarsdrink organiseren aan Huize De Fortune

Een gedachte over “Laatste nieuwjaarsdrink voor Elverselenaren in Huize De Fortune”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *