Elly wint na spannende strijd prinsverkiezing Tielrode 2023

TIELRODE – Elly Thomaes (38) is in het Gildenhuis in Tielrode, na een spannende strijd, verkozen tot Prins carnaval 2023. “Het was het mooiste maar meest zenuwslopende moment van men leven”, reageerde de kersverse Prins ‘the day after’.

Er was heel veel belangstelling voor de verkiezing van het comité Orde van het Veir. Het was dan ook al jaren geleden dat er in Tielrode nog eens een verkiezing moest georganiseerd worden om de carnavalsprins aan te duiden.

Het was al ruim na middernacht zaterdagnacht, zowat kwart voor één, voor alle stemmen geteld waren. De twee kandidaten waren aan elkaar gewaagd, dat bleek snel uit het aantal stemmen. Winnares Elly behaalde er 92, tegenstander Karine De Kegel kreeg 90 stemmen achter haar naam.

Vriendschappelijke strijd

“Ik ben blij dat ik na vijf jaar de fakkel mag overnemen van mijn man Keizer Stefan I”, glunderd Elly. “Ik won met slechts twee stemmen verschil, ik kan niet omschrijven hoe trots ik ben.”

“Vooral wil ik men tegenkandidaat en haar groep de Sharky’s bedanken voor de mooie en vriendschappelijke strijd voor de titel. Daarnaast ook men gezin want zonder hun onvoorwaardelijk steun had ik de niet gekund. En uiteraard mijn groep TKV The Gommybears die altijd achter me stonden.”

“Ook mijn toekomstige eredames Sara en Melissa wil ik, twee toppers van dames die meer dan gewone vrienden geworden zijn. Ook Vicky en Diego die wekenlang gezwoegd hebben om samen met ons een campagnelied te maken waar ik zo trots op ben.”

“De Orde van t’ Veir voor het bieden van deze kans. Ik beloof hen dat ik meer dan men uiterste best zal doen om van Tielrode 2023 weer een feest te maken vol plezier, feest en een mooie stoet. En last but not least….alle carnavalisten en vrienden die gisteren aanwezig waren. Zonder hun stem was mijn droom nooit uitgekomen. Ik wil hen bedanken om er samen met ons gisteren één groot feest van te maken tot in de vroege uurtjes.”

Meer foto’s, klik hier

Elly Thomaes werd na een spannende strijd verkozen tot Prins carnaval Tielrode 2023

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *