Provinciale kampioenschappen groot succes voor Temse Schelde Zwemmers

TEMSE – Op de provinciale zwemkampioenschappen in Eeklo heeft zwemclub Temse Schelde Zwemmers (TSZ) afgelopen weekend weer van zich laten spreken. De competitieploeg, die dagelijks in het Vita Scheldebad traint, verzamelde 65 podiumplaatsen en kroonde zich 36 keer tot provinciaal kampioen.

Voorzitter Geert Van Avermaet: “De provinciale kampioenen waren Emma-Louise Stessens (7 keer goud), Anke Geeroms (7 keer goud), Nore Michiels (6 keer goud), Gerben Boodts (4 keer goud), Kevin Guldentops (3 keer goud), Thibeau Fransen (2 keer goud), Leandro Sciacca (2 keer goud), Luna De Keersmaeker (2 keer goud), Irem Murat (2 keer goud) en Farah Van Overmeire (1 keer goud).”

“Een speciale vermelding gaat naar de 14-jarige Nore Michiels uit Hamme. Ze zwom voor het eerst onder de 1 minuut op de 100m vrije slag. Daarmee gaf ze nog wat meer glans aan haar selectie voor het Belswim Youth Team“.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *