Nieuwe werkkledij voor gemeentepersoneel. “Met leasingcontract en wekelijkse wasbeurten”

TEMSE – Vorige maandag kregen de medewerkers, die dagelijks op het openbaar domein werken, een nieuwe outfit. Het gaat om de medewerkers van de diensten wegenwerken, gebouwen-, groen -en afvalbeheer. De nieuwe kledij is comfortabeler om dragen en valt beter op in het straatbeeld.

“De oude vertrouwde geel-groene kledij van onze uitvoerende diensten maakte plaats voor rood-zwarte kledij”, stelt burgemeester Hugo Maes (CD&V) “We gingen voor een nieuwe kleur en moderne look, gebaseerd op de nieuwe huisstijl. De nieuwe werkkledij voldoet aan alle veiligheidsnormen en heeft een hoger draagcomfort. In totaal gaat het om een 70-tal arbeiders die dagelijks op het openbaar domein werken.”

Kniebeschermers

Iedere medewerker van de uitvoerende diensten krijgt een pakket op maat, door hen mee gekozen.

“Daarin een tiental t-shirts maar ook winterkleding zoals een bodywarmer”, klinkt het. “We hebben veel aandacht besteed aan de noden van onze mensen. Zo kunnen kniebeschermers in de broek worden aangebracht en de bovenkleding is gemaakt van stof die goed bestand is tegen transpireren.”

De kledij wordt via een leasecontract aangeboden.

“In dit contract zitten wekelijkse wasbeurten, herstellingen maar ook automatische vervanging van versleten kledij”, vertelt Hugo Maes. “Zo verzekeren we de netheid en kwaliteit van de kledij. Lokaal Bestuur Temse heeft veel respect en waardering voor de medewerkers die dagelijks zorgen voor ons openbaar domein. Met de vernieuwde kledij worden deze waarden ook uitgedragen.”

De kledij is gebaseerd op de nieuwe huisstijl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *