POLITIE. Snelheidscontroles, positieve speekseltest, intrekking rijbewijs en inbraak in café

Snelheidsresultaten

Er werden deze morgen snelheidscontroles gehouden op volgende plaatsen:

In de Dorpsstraat in Elversele (30km.) werden 98 wagens gecontroleerd. Daar reden 13 chauffeurs te snel. In de Burchtstraat én Langestraat in Kruibeke werden in totaal 833 wagens gecontroleerd. Daar reden er slecht 4 sneller dan de toegestane limiet.

Positieve speekseltest

In de Rupelmondestraat ik Kruibeke reed een 31-jarige man uit Sint Niklaas in op een voorligger. De man legde een positieve ademtest af. Hij reed onder invloed van drugs. Bij controle bleek dat de man geen rijbewijs had. De bestuurster van het aangereden voertuig een 42 jarige vrouw uit Temse werd lichtgewond.

Intrekking Rijbewijs

Op den Doorn in Kruibeke reed een voertuig bijna op een politiecombi. De man was aan het telefoneren met de GSM in de hand. Het voertuig kon worden onderschept. De man legde een positieve ademtest af. Uit de ademanalyse bleek dat hij 2,32 promille alcohol in zijn bloed had. Zijn rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen.

Inbraak horecazaak

Op de Wilfordkaai in Temse werd afgelopen weekend ingebroken in café De Kaailopers. De toegangsdeur werd geforceerd. Uit de kassa werd geld gestolen.

Er werd afgelopen weekend ingebroken in café De Kaailopers
(C) Google Maps)

Een gedachte over “POLITIE. Snelheidscontroles, positieve speekseltest, intrekking rijbewijs en inbraak in café”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *