Marktplein blijft ook tijdens werken in de Kamiel Wautersstraat vaste stek voor de wekelijkse markt

TEMSE – Tijdens de werken in de Kamiel Wautersstraat die starten op 7 juni blijft de Markt de vaste stek voor de wekelijkse markt. Dat stond deze week ook te lezen in de Nieuwe Omroeper.

Schepen van Lokale Economie Stephan Vandergucht (N-VA) wil hiermee geruchten die momenteel rondgestrooid worden, en die beweren dat de wekelijkse markt zou moeten verhuizen tijdens de werken, de kop indrukken.

“Samen met de dienst Mobiliteit beslisten we dat het de beste oplossing is om gedurende de tijd van de werken voor het verkeer op vrijdag vanuit de Oeverstraat richting de Wilfordkaai een omleiding te voorzien”, stelt Vandergucht.

“Wie naar de Wilfordkaai wil rijden zal tijdens de werken in de Kamiel Wautersstraat, die gepland zijn van 7 juni tot zowat 24 juli, op vrijdag van 6 tot 14 uur moeten omrijden via de Paterstraat, Pastoor Boelstraat, Kouterstraat, August Wautersstraat, Stationstraat, Consciensestraat en Nijsstraat om zo de Wilfordkaai te bereiken.”

Ook tijdens de werken in de Kamiel Wautersstraat blijft het marktplein de vaste stek voor de wekelijkse markt

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *