Sleutelpashouders krijgen nu ook korting bij verenigingen

TEMSE – Sinds kort kunnen mensen met een Sleutelpas niet enkel korting krijgen op activiteiten van de gemeente Temse, zoals voorstellingen in het cultuurcentrum of buitenschoolse kinderopvang, maar ook bij verschillende jeugd-, sport- en cultuurverenigingen.

Sleutelpashouders kunnen rekenen op kortingen voor evenementen, lidgelden en de aankoop van (sport)materiaal bij de verenigingen. Ook nieuw zijn financiële tussenkomsten voor de Blue Bike-deelfietsen, voor het mindermobielenvervoer, en in de schoolfactuur voor het lager onderwijs.

Alle Temsenaars die in aanmerking komen voor een Sleutelpas, bijvoorbeeld omdat ze recht hebben op een leefloon, ontvangen dit voorjaar nog een infobrochure. Een Sleutelpas aanvragen kan bij het Sociaal Huis of de gemeente.

Sleutelpashouders hebben onder meer recht op een gratis jaarabonnement bij fietsbib Op Wielekes,
open sinds september 2021.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *