Meer dan duizend mensen met een beperking vieren feest tijdens ”Festispecial’

TEMSE – Dankzij de organisatie van het vijfdaagse festival ‘Festivel’ konden meer dan duizend mensen met een beperking donderdagnamiddag uit de bol gaan tijdens Festispecials. Niemand minder dan Sam Gooris was de ‘special guest’.

Naast dj Gert en The PartyShakers zorgde Sam ervoor dat de aanwezigen zich volledig konden laten gaan.

De feestvierders kwamen uit heel Vlaanderen met een meerderheid uit de ruime Wase regio en Oost-Vlaanderen.

“mensen amuseren zich”

“De sfeer was onbeschrijflijk”, vertelt organisator Philippe Van Robaeys. “Men moet er tussen gestaan hebben om de sfeer te voelen. Die mensen amuseren zich ongelooflijk. Wij maken ons druk om wat regen of een file, maar die mensen zijn zo gelukkig met het feestje dat we hen aanbieden en dat maakt ook ons gelukkig. En daar doen we het voor.”

Bij de feestvierders ook een groot deel werknemers van de Wase Werkplaats uit Temse en Beveren. Ondermeer van de afdeling W-Green, die groenonderhoud doen voor heel wat openbare besturen in de regio.

“We zijn hier met zowat 260 van onze mensen aanwezig”, vertelt divisiemanager van W-Green unit Beveren Jurgen Boel. “Onze mensen krijgen elk 10 drankjetons en kunnen volledig uit de bol gaan. Het is een fantastisch initiatief van de organisatie om deze mensen zo een feestje aan te bieden. Trouwens volgende week als Festivel voorbij is zorgen een deel van onze werknemers van het groenonderhoud dat het terrein er hier weer netjes zal bij liggen.”

Meer foto’s, klik hier

Sam Gooris zorgde voor de nodige ambiance

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *