Toerisme Temse organiseerde paaszoektocht

TEMSE – Van 21 maart tot 18 april organiseerde het lokaal bestuur samen met Toerisme Temse een paaszoektocht. Kinderen konden samen met ouders en grootouders op schattenjacht in het Scheldepark en Meulenbroek.

Met een smartphone of een GPS kon men op zoek gaan naar de verstopte paaseitjes en QR-codes die een mooi paasverhaal vertelden. Ingevulde deelnemingsformulieren kon men binnen brengen bij Toerisme Temse en op paasmaandag ook in het gemeentehuis waar de kinderen op de foto konden met de paashaas. Ook Fien uit Steendorp en Sterre uit Mechelen namen met hun familie deel aan de leuke zoektocht.

Meer foto’s, klik hier

Een gedachte over “Toerisme Temse organiseerde paaszoektocht”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *