Vandalisme aan speeltuigen in het scheldepark

Bevoegde schepen doet oproep naar getuigen

TEMSE – Onbekenden hebben vandalisme gepleegd aan speeltuigen in het Scheldepark . Er is graffiti gespoten en een zitje van een veerelement is beschadigd. Door de politie wordt hiervan een proces verbaal opgesteld.

Schepen van Groen Hugo Maes (CD&V) is erg ontgoocheld.

“Jammer dit te moeten vaststellen, welk plezier heeft men hiervan ? Vanuit de gemeentelijke diensten worden er grote inspanningen geleverd om de speeltuintjes kindvriendelijk en leuk op te bouwen. De schepen doet ook meteen een oproep naar getuigen.

Wie een tip heeft die kan leiden naar de daders, of kan helpen de daders te vinden, kan daarvoor, desnoods anoniem, een melding maken bij de politiediensten via het nummer: 03 711 02 02.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *