Juwelier Thierens-Van Wauwe heeft vernieuwde winkel

TEMSE – Juweliers Thierens Van Wauwe, sinds 1925 een gevestigde waarde in Temse, pakte het voorbije najaar uit met een nieuw interieur. Bijzonder aan de nieuwe inrichting is dat de klanten onthaald worden in een warme, huiselijke sfeer, met verschillende zittende verkoopcorners.

“Het heeft alle troeven om het persoonlijk contact en de beleving centraal te zetten”, vertelt Bart Thierens. “De klanten krijgen een professioneel advies bij hun zoektocht naar het perfecte juweel of uurwerk door gediplomeerde goudsmeden en uurwerkmakers.

Vakkennis

Wat vier generaties geleden startte met een diamantslijperij is nu uitgegroeid tot juweliersfamilie Thierens Van Wauwe en hun trendy winkel B-WATCHED. Luc Thierens en Monique Van Wauwe zien graag hun zoon Bart en dochter Ann in hun voetsporen treden. Samen met schoondochter Sofie die haar vakkennis met hun deelt.

“Vernieuwend is ook de collectie ‘ATELIER TVW’, eigen ontwerpen met de hand gemaakt in ons atelier”, stelt Luc Thierens. “Deze creaties weerspiegelen de creativiteit en de ervaring van Thierens Van Wauwe. Klanten met specifieke wensen kunnen hier ook terecht voor een ontwerp en de uitvoering van een juweel op maat.”

De Familie Thierens-Van Wauwe:
vlnr: Luc Thierens, Monique Van Wauwe, dochter Ann, zoon Bart en echtgenote Sofie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *