Carnavalscomité schenkt bewoners van de Reiger koekjes en fruit.

Traditie blijft ook in coronatijden overeind

TEMSE – Volgend weekend is het dan toch een beetje carnaval in Temse. Dat kon u vorige week al lezen bij uw favoriete online-krant. Vrijdag bracht een delegatie van het carnavalscomité een bezoekje aan WZC De Reiger.

Lees hier: Dan toch alternatieve carnavalsviering in Temse”

In niet-coronatijden organiseert men ook in De Reiger een carnavalsfeest voor de bewoners. Er wordt dan ook een Prins en Prinses van het woonzorgcentrum verkozen en het carnavalscomité komt met een uitgebreide delegatie langs. Streetband De Strooien Hoedjes zorgt dan steevast voor de nodige muzikale sfeer.

De bewoners waren verheugd met het bezoek

Door de naweeën van de pandemie was dit ook dit jaar nog niet mogelijk.

Daarom ging een beperkte delegatie onder leiding van Prins Lili I een klein bezoekje brengen aan de mensen van de Reiger.

Prins Lili I 2020-2022 samen met erejonker Silvain, voorzitter Dirk Mettepenningen, bestuurslid en gewezen prins Eveline en ex-prins Willy I werden verwelkomd door Niels Van overloop, directeur van het woonzorgcentrum.

“Naar jaarlijkse traditie gingen we koekjes en fruit afgeven voor de bewoners”, vertelt Silvain. “Door de nog steeds gelden maatregelen in de zorgsector was dit echter slechts met een beperkte delegatie.”

Een delegatie van het carnavalscomité ging op bezoek in de Reiger
In niet coronatijden viert men ook in de Reiger carnaval en kiest men een prins en prinses van het rusthuis
(foto: archief 2020)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *