Drie parkeerplaatsen in de Scheldestraat verwijderd om veiligheidsredenen

TEMSE – De drie parkeerplaatsen in het straatje tussen de Scheldestraat en de Sint-Amelbergaschool, aan de Oxfam Wereldwinkel zijn verwijderd. Dit voor de veiligheid van de voetgangers, en om de toegang voor de hulpdiensten te garanderen.

“De parkeerplaatsen werden gesupprimeerd naar aanleiding van de toegang voor de brandweer en de school “, stelt Tonny Schelfhout van de gemeentelijke Mobiliteitsdienst. “Door de overhangende balkons aan het gebouw aan de overkant werd gevreesd dat er bij problemen geen doorgang voor de hulpdiensten mogelijk zou zijn. Bijkomend stonden de wagens op die locatie ook hinderlijk voor de voetgangers. Als alternatief kan geparkeerd worden op de parking van de school. De varkensruggen zullen nog verplaatst worden om de nieuwe regeling duidelijker te maken en parkeren fysiek te verhinderen.”

“Bestuurders kunnen verderop parkeren op de parking van de school”, aldus de Mobiliteitsdienst
(foto (C) Facebook)

Een gedachte over “Drie parkeerplaatsen in de Scheldestraat verwijderd om veiligheidsredenen”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *