Uw mening tijdens Klimaatcafé Temse op 19 januari in AC De Zaat

Klimaatland 19 01 16De Wase gemeenten engageren zich om tegen 2020 de CO2-uitstoot in het Waasland met 20 % te verminderen. Hiervoor ondertekenden zij op 19 juni 2015 het Burgemeestersconvenant in het kader van Waasland Klimaatland, een samenwerkingsverband tussen de Provincie Oost-Vlaanderen en Interwaas.

Deze laatste maakt voor de Wase gemeenten een klimaatactieplan op en organiseert meer dan 50 inspraakmomenten i.s.m. de gemeentebesturen.

Om de doelstelling van CO2-vermindering te realiseren wordt beroep gedaan op uw mening en bijdrage.

Op dinsdag 19 januari om 19.30 u. kan men deelnemen aan het Klimaatcafé in AC De Zaat, in zaal De Arcke (5de verdieping). Terwijl u een drankje nuttigt, kan u in verschillende groepen meedenken rond 3 thema’s: mobiliteit, werk en wonen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *