Unizo boegbeeld Karel Van Eetvelt te gast op CD&V nieuwjaarsreceptie

Ingrid Deschepper verkozen tot nieuwe voorzitter
Ook CD&V Temse hield weer een nieuwjaarsreceptie. Heel wat leden en sympathisanten kwamen elkaar de beste wensen overbrengen in de bovenzaal van de Gulden Cop.

Eregast dit jaar was gedelegeerd bestuurder van Unizo Karel Van Eetvelt. Hij werd na de speech van uittredend voorzitter Roger Monnissen op de rooster gelegd door burgemeester Luc De Ryck.

Er werden ook heel wat leden in de bloemetjes gezet.

Voorzitters CD&V 2016
vlnr.: VZ CD&V Senioren Lieve Vinck, VZ lokale afdeling Ingrid Deschepper en VZ CD&V Jongeren Nicola De Cock

Tegelijkertijd met de nieuwjaarsbijeenkomst waren er ook de verkiezingen voor een nieuwe voorzitter, voorzitter Jong CD&V en voorzitter CD&V Senioren.

Met 94 procent van de stemmen is Ingrid Deschepper verkozen als tiende naoorlogse voorzitter van CD&V Temse. Zij is de eerste vrouwelijke voorzitter van de Temsese afdeling en de opvolger van Roger Monnissen die zes jaar lang de lokale afdeling leidde en de tijd rijp achtte om de fakkel door te geven. Oorspronkelijk had ook Koen de Clercq zich kandidaat gesteld maar om geen tweespalt in de partij te brengen had hij zijn kandidatuur ingetrokken.

Bij de Temsese CD&V jongeren werd Nicola De Cock als enige kandidaat verkozen tot voorzitter. Hij neemt het voorzitterschap over van Kristof Van Royen. Voor de plaatselijke CD&V Senioren werd Lieve Vinck tot nieuwe voorzitter verkozen.

Meer foto’s, klik hier

DSC_0015

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *