PUBLI-REDACTIONEEL. Nathalie opende nieuw kapsalon in hartje Tielrode.

TEMSE/TIELRODE – Begin oktober opende aan de Antwerpse Steenweg in Tielrode kapsalon NathalieV de deuren. “Het is een droom die uitkomt en ik ga ook meteen ‘back to the roots’, want Ik ben namelijk geboren en getogen in Tielrode”, vertelt zaakvoerster Nathalie Verbeke.

“Ik wou een huiselijke sfeer creëren en de gezelligheid van mijn vorige zaak terug brengen.”
kapster Nathalie Verbeke

“Heel wat nieuwe klanten denken dat ik nu pas als zelfstandig kapster begonnen ben maar ik doe dit eigenlijk al 12 jaar”, klinkt het. Ik ben in 2009 begonnen met een heel klein ‘mini kapsalonneke’, in mijn toenmalige woning, aan Lauwershoek in Temse, enkel een kapstoel en een wasbak meer was het niet.”

Vier jaar later verhuisde Nathalie de kapperszaak dan naar de Koning Leopoldlaan.

Gezellig dorpje

“Daar had ik al wat meer ruimte om de klanten te ontvangen maar toen vorig jaar corona om de hoek kwam loeren bleek het salon toch iets te klein. Daarom ging ik op zoek naar een groter pand met meer mogelijkheden qua verkoop en om meer klanten te kunnen ontvangen.”

“Toen dit pand vrijkwam heb ik geen moment getreuzeld”, lacht Nathalie. “Ik heb altijd graag in Tielrode gewoond, het is hier een gezellig dorpje en mijn ouders wonen hier nog.”

Zowel dames heren en kinderen kunnen in het salon terecht maar wel enkel op afspraak.

“Zo zijn er geen lange wachtijden”, stelt de kapster. “Het is voor mij ook belangrijk dat men weet dat ik al 12 jaar in het vak zit. Ik werk ook al die tijd met dezelfde merken van haarverzorgingsprodukten waar ik heel tevreden van ben.”

Huiselijke sfeer

“Maar als er klanten zijn die bijvoorbeeld een bepaald soort shampoo willen van een ander merk is dat ook geen probleem. Ik kan dat altijd bestellen onder het motto: ‘U vraagt wij draaien’. Ook wat openingsuren betreft pas ik mij graag aan naar de klant toe. Ik werk van dinsdag tot zaterdag maar heb geen vaste openingsuren. Tijdens weekdagen tot 18 uur en zaterdag ben ik open tot 16 uur.”

“Een aantal vaste klanten stelden zich vooraf vragen of het salon niet te groot zou zijn en het zou inboeten aan gezelligheid”, klinkt het. “Maar ik wou gewoon meer ruimte hebben, een huiselijke sfeer creëren en de gezelligheid van mijn vorige zaak terug brengen.”

“Daarom staat de kaptafel ook in het midden, zoals een tafel in een woonkamer. En heb ik ook een wachtruimte gemaakt. Sommige dames worden gebracht door hun echtgenoot, en omdat die niet voor een half uurtje opnieuw naar huis zou moeten kan die hier wachten en eventueel iets drinken.”

“Een aantal klanten dachten ook dat ze in de nieuwe zaak niet meer in hun werktenue zouden terecht kunnen. Waarom niet ? Ik ben nog altijd dezelfde Nathalie, al 12 jaar lang, enkel mijn kapsalon is wat vergroot en gemoderniseerd, iedereen is hier welkom!”

Kapsalon NathalieV Antwerpse Steenweg 37B Tielrode:
Kapsalon waar de klant centraal staat! Haarverzorging met goesting en passie voor mooi en verzorgd haar. Behandelingen met gezonde en organische haarproducten voor haar én hem.

Meer info: www.nathaliev.be

“Ik heb altijd graag in Tielrode gewoond, het is hier een gezellig dorpje en mijn ouders wonen hier nog”, aldus Nathalie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *