Geslaagde faire markt en picknick ‘eigen kweek’

TEMSE – Om duurzaam en fair te consumeren te promoten organiseerde de gemeente een Faire markt. Er waren zowat 12 standhouders met diverse producten. De Trekkergroep FaireTradeGemeente pakte weer uit met een picknick ‘Eigen Kweek’.

“Elk jaar organiseren we met onze trekkersgroep een activiteit om lokale duurzame productie van voeding in de kijker te zetten”, aldus Els Vercouteren. “We hadden 75 inschrijvingen voor onze picknick, zowat het zelfde aantal als tijdens onze eerste editie in 2018, toen tijdens de Sleutelbraderij.”

Meer foto’s, klik hier

75 deelnemers schreven zich in voor de picknick ‘eigen kweek’
van de Trekkersgroep Temse Faire Trade Gemeente

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *