Vijf rijbewijzen onmiddellijk ingetrokken tijdens extra verkeerscontrole

Twee voertuigen in beslag genomen van bestuurders met rijverbod

TEMSE/KRUIBEKE – In de politiezone Kruibeke-Temse werden zaterdag 11 september van 18 tot 1.30 uur extra verkeerscontroles uitgevoerd. Er werden vijf rijbewijzen onmiddellijk ingetrokken en één ingehouden.

In de Hoogkamerstraat in Temse werd een 50-jarige man uit Hamme betrapt op het rijden spijts verval. Hij legde ook nog een positieve ademtest af, uit de ademanalyse bleek de man 1,17 promille alcohol in zijn bloed te hebben. Zijn voertuig werd inbeslaggenomen.

Eveneens in de Hoogkamerstraat werd nog een bestuurder betrapt op het rijden spijts verval. De 43-jarige man uit Temse heeft een levenslang rijverbod lopen. Hij legde ook een positieve ademtest af. Het voertuig was niet gekeurd en niet verzekerd. Het voertuig werd inbeslaggenomen.

Nog in de Hoogkamerstraat werd een 26-jarige man uit Temse betrapt op het rijden onder invloed van drugs. De jongeman legde een positieve speekseltest af. Zijn rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen. Hij eveneens een kleine hoeveelheid drugs bij. Hiervoor kreeg hij een OMS van 100 euro. De drugs werden inbeslaggenomen.

In de Rupelmondestraat in Kruibeke werden twee voertuigen onderschept. Beide bestuurders reden onder invloed van alcohol. Een 22-jarige man uit Kruibeke legde een positieve ademtest af. Uit de ademanalyse bleek dat de man 2,12 promille alcohol in zijn bloed had. Zijn rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen. De andere bestuurder, een 55 jarige man uit Kruibeke, had 1,50 promille alcohol in zijn bloed. Ook zijn rijbewijs werd ingetrokken voor 15 dagen.

In de Bazelstraat in Kruibeke werd het rijbewijs van een 43 jarige vrouw uit Kruibeke ingehouden voor zes uren. Uit de ademanalyse bleek dat dat vrouw 1,01 promille alcohol in haar bloed had.

Ook werden er nog drie onmiddellijke inningen uitgeschreven voor het niet dragen van de veiligheidsgordel, 2 pv’s van waarschuwing en 1 pv inzake het rijbewijs.

De andere 46 bestuurders legden een negatieve ademtest af.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *