Kermis in Velle: Meer dan enkel maar koers !

TEMSE-VELLE – Tijdens het kermisweekend in Velle wordt er niet enkel gekoerst met de fiets. Kids van 4 tot 12 jaar kunnen ook weer deelnemen aan de Go Cart Race. En ook KLJ Velle en de parochieploeg zet hun beste beentje voor.

Komende zondag 8 augustus is er aan café De Falcon de 7de editie van de Go-Cart Race Temse-Velle.

Ook dit jaar weer…

Vrije toegang

“De Go-Cart Race Temse-Velle is een activiteit voor kids van de geboortejaren 2009 tot en met 2017 tijdens Velle-Kermis”, stelt mede-organisator Philippe Van Robaeys. “Op een afgesloten parcours rijden ze met eigen go-carts individueel een hindernissenparcours, met begeleiding waar nodig want deelnemen is veel belangrijker dan winnen.”

“Er is vrije toegang voor iedereen, supporters en toeschouwers. Kinderanimatie is voorzien langs het parcours voor iedereen met ondermeer een ballonnenplooier, clown, glittertattoo’s, springkastelen, … “

“Drank- en eetmogelijkheden doorlopend voorzien voor iedereen ook door de lokale horeca, met van ‘s ochtends 9 uur spek met eieren, over frietjes en croque-monsieur ‘s middags tot ijsjes.”
(lees verder onder foto)


Smoutebollen van de parochieploeg

Traditioneel kan men tijdens het kermisweekend zowel op zondag als maandag genieten van ‘Velse’ smoutebollen, dankzij de parochieploeg.

“Uiteraard respecteren wij de coronamaatregelen om iedereen in de parochiezaal en op het pleintje de kans te geven ter plaatse te genieten van deze lekkernij”, klinkt het. “Het is natuurlijk ook mogelijk om smoutbollen af te halen aan het raam. We beginnen elke dag te bakken vanaf 14 uur.”

KLJ Zomerbar

Uiteraard laat ook KLJ Velle de kermis niet zomaar voorbij gaan.

“Deze corona-editie van ons feestweekend bestaat uit vijf dagen Zomerbar op het terrein van ons lokaal”, stelt het KLJ bestuur. “Kom genieten van een hapje, drankje en sfeermuziekje en waag op zondag je kans bij het bierbak-stapelen.”

KLJ Zomebar:
☀️Vrijdag 6 augustus: 16u-01u
☀️Zaterdag 7 augustus: 11u-01u
☀️Zondag 8 augustus: 11u-01u
☀️Maandag 9 augustus: 11u-01u
☀️Dinsdag 10 augustus: 11u-01u

Lees ook: Het is eindelijk weer koers op Temse-Velle”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *