Sfeer en gezelligheid op de Roomkouter tijdens feestweekend Natuurpunt Scousele

TEMSE/STEENDORP – Natuurpunt viert dit jaar zijn 20-jarig bestaan. De lokale afdeling Scousele Steendorp-Temse organiseerde een heus feestweekend op de Roomkouter.

Mede danzij het mooie weer was het vooral zondag op de koppen lopen. De feestcontainer van Natuurpunt, die doorheen Vlaanderen reist, oogstte heel wat succes. Ook de kinderen konden zich volop amuseren.

“De sfeer zat er wel in, er was leuke muziek, veel leuke kraampjes met heel wat info, lekkere smoutebollen, een prachtige feestcontainer. Vooral zondag was een zonnige dag met veel bezoekers”, klonk het bij de natuurvereniging.

Meer foto’s, klik hier
(foto’s: Editietemse, Chris Van Lierop, Beniti Meeus)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *