Drie bestuurders betrapt op rijden onder invloed

TEMSE/KRUIBEKE – Afgelopen weekend werden drie bestuurders betrapt op rijden onder invloed van alcohol.

In de nacht van vrijdag op zaterdag trok een bestuurder de aandacht tijdens een patrouille op de Steenweg Hulst-Lessen in Temse. Uit de ademanalyse bleek dat de 40-jarige man uit Stekene 2,28 promille alcohol in zijn bloed had.

Zijn rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen.

Zaterdagavond merkte een patrouille een voertuig op dat aan het zwalpen was over de weg. Het voertuig werd onderschept in de Langestraat in Kruibeke. De bestuurder, een 56-jarige man uit Antwerpen, gaf toe dat hij gedronken had.

Hij bleek 1,88 promille alcohol in zijn bloed te hebben. Zijn rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen. Even later merkte de ploeg op dat de bestuurder opnieuw achter het stuur gekropen was.

Het voertuig werd hierop opnieuw onderschept. Het parket besliste om de wagen in beslag te nemen.

In de nacht van zaterdag op zondag werd een chauffeur met zijn voertuig onderschept in de Camille Vennenslaan in Temse. Hij was duidelijk onder invloed van alcohol. Uit de ademanalyse bleek dat de 23-jarige man uit Temse 1,70 promille alcohol in zijn bloed had.

Ook zijn rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *