JOC De Nartist pakt uit met zomerse Bartist

Als alternatief voor afgelaste parkfeesten

TEMSE – Ook de zomer van 2021 wordt nog niet helemaal zoals vóór de uitbraak van de coronapandemie. Geen Parkfeesten, geen DJ-eiland op Temse in de Wolken maar wél een hele zomer lang een coronaveilig alternatief met zomerbar Bartist.

Deze zomer wordt de buitenruimte van JOC De Nartist omgetoverd tot een gezellige zomerbar. Bartist is de hele zomer lang geopend op woensdag, vrijdag en zaterdag. Iedereen, jong en minder jong, is er welkom om te genieten van sfeer en muziek. Elke week op vrijdag is er live muziek van lokale bands en ook alle EK matchen worden uitgezonden op groot scherm.

Op de locatie van Bartist worden ook heel wat nevenactiviteiten georganiseerd: bierproefavond, openluchtcinema, workshops en DJ-sets. Voor elk wat wils dus.

Foto’s: (C) JOC De Nartist

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *