Vaccinatiecentrum ’t Bauhuis stapt ook over naar QVax-reservelijst

TEMSE/SINT-NIKLAAS – Vaccinatiecentrum ’t Bau-huis maakt vanaf 1 mei de overstap naar de QVAX-reservelijst. Dit is een online platform waar inwoners zich kunnen aanmelden om een vaccin te krijgen als er overschotten zijn door het feit dat mensen niet zijn komen opdagen voor hun vaccinatieafspraak.

’t Bau-huis werkt sinds midden maart met een eigen reservelijst voor 65+ waarop momenteel een 3.700 personen staan. deze reservelijst zal eerst uitgeput worden vooraleer bewoners van de QVAX-lijst gecontacteerd worden.

inwoners (65+) die zich hebben aangemeld op de huidige reservelijst hoeven zich NIET opnieuw in te schrijven op de QVAX-lijst. Aan inwoners jonger dan 65 jaar die zich reeds op deze reservelijst hebben ingeschreven, wordt gevraagd om zich WEL aan te melden op de QVAX-lijst om in aanmerking te komen voor een oproep voor een vaccin in ’t Bau-huis.

Vanaf 1 mei is de link naar het QVAX online platform te vinden op www.vaccinatiebauhuis.be

Foto: (C) Shutterstock

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *