Gemeente start met quarantaine-controle

TEMSE – Vanaf 25 januari start het gemeentebestuur  samen met de politiediensten met de quarantaine-opvolging.
Vanaf 25 januari kan de gemeente/politie jouw verplichte quarantaine controleren

Het naleven van de tijdelijke afzonderingsregels is een noodzaak in onze gezamenlijke strijd tegen het coronavirus.

Inwoners die verplicht in quarantaine zijn, krijgen een telefoontje van één van de medewerkers van het lokaal bestuur via de nummers: 0470 18 93 34, 0496 20 08 82 of 0473 56 34 46. TIP: Registreer deze nummers als contact in jouw telefoon

Het is belangrijk dat we je kunnen bereiken, neem dus zeker je telefoon op als je een oproep krijgt van één van deze nummers! Lukt het ons niet jou na twee oproepen te bereiken, dan zal de politie langskomen voor een bezoek aan huis.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *