Bewoner Huize Vincent positief getest, vaccinatie komende week zal doorgaan

TIELRODE – Een bewoner van WZC Huize Vincent in Tielrode heeft positief getest op COVID-19. Alle andere bewoners van de afdeling werden vandaag ook getest. De geplande vaccinatie op 19 januari gaat wel gewoon door.

“Gisteren vernamen we dat een familielid van één van de bewoners op de afdeling De Klaverbloem positief heeft getest”, liet de directie vandaag zondag weten via de Facebookpagina van het WZC. “De bewoner werd preventief al in quarantaine geplaatst. Gisterenavond bereikte ons de info dat de deze bewoner ook positief testte. Omdat we niet weten of er een verdere besmetting al gebeurd is naar de andere bewoners, gaan we terug over tot het nemen van enkele maatregelen:

De bewoners van de afdeling de Klaverbloem worden vandaag allemaal getest.

Het bezoek voor de bewoners van de afdeling De Klaverbloem wordt opgeschort tot we over de testresultaten beschikken. De familieleden zijn ook persoonlijk verwittigd geworden.

Alle gemeenschappelijke activiteiten op de afdeling De Klaverbloem worden opgeschort tot nader bericht. Bewoners zullen zo hun maaltijden op de kamer nemen.

Voor alle andere afdelingen en leefgroepen blijven de gewone afspraken van kracht.
De geplande vaccinatie van de bewoners op 19 januari zal ook doorgaan. Alleen bewoners die positief testten, zullen niet gevaccineerd worden. We hopen dat dit uiteraard bij één bewoner blijft. We herhalen nog even dat we die dinsdag vragen om niet op bezoek te komen. Tot slot vragen we aan alle bezoekers om alle voorzorgsmaatregelen goed te blijven opvolgen en als men zich niet goed voelt of er is een hoogrisico-contact geweest om niet op bezoek te komen.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *