Grote overlast tijdens oudejaarsnacht blijft uit.

TEMSE/KRUIBEKE – De politie Kruibeke-Temse kon tijdens de overgang van oud naar nieuw nergens zware overlast vastgestellen. Er kwamen vier meldingen binnen van illegaal vuurwerk maar niemand kon op heterdaad betrapt worden.

Een patrouille ging onder meer ter plaatse naar het Fort van Steendorp. Daar werd nog een smeulende doos teruggevonden, afkomstig van vuurwerk. De agenten blusten zelf de restanten met een poederblusser.

Daarnaast kwamen ook negen meldingen binnen van feestjes met veel aanwezigen. Bij controle bleken er nergens overtredingen te zijn.

Daarnaast waren er twee klachten over nachtlawaai en werden twee minderjarigen betrapt met drugs. Eén persoon was onder invloed van alcohol. Voor overtredingen van de coronaregels werden in totaliteit 3 Covid-pv’s opgesteld.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *