Zorg voor een lichtpuntje in Temse

Post je warmste foto met: #lichtpuntjesintemse

TEMSE/WAASLAND – December is de donkerste maand van het jaar. Zeker in deze coronawinter hebben we nood aan wat extra licht en warmte. Op initiatief van Logo Waasland zal Temse, samen met de andere Wase gemeenten, actie ondernemen om meer sfeer en licht te brengen in onze straten.

Startmoment: dinsdag 1 december

Temse roept – net als de andere Wase gemeenten – haar inwoners op om op dinsdagavond 1 december om 20 u. buiten te staan aan hun voordeur of aan de straatzijde met een kaarsje of lichtje in de hand. Tegelijk zorgt de gemeente voor een hartverwarmende lichtprojectie op AC De Zaat.

#waselichtpuntjes

Zorg jij ook voor extra licht en sfeer in december?

Aansluitend bij de Wase actie roepen wij alle inwoners op om in december hun gevel, raam, balkon, voortuin… extra sfeervol te verlichten, zeker nu in deze donkere tijden. Ook een mooie tekst op de voordeur of knutselwerkje achter het raam kan het hart van de voorbijganger verwarmen en een boodschap van hoop en verbondenheid uitdragen.

Neem een foto van je ‘lichtpuntje’ en deel deze openbaar via jouw Facebook en/of Instagram met de hashtag #lichtpuntjesintemse.

Maak kans op een leuke attentie

Stuur je allerwarmste foto naar lichtpuntjes@temse.be met naam en adres en vermelding dat je akkoord gaat met de publicatie van je foto op de gemeentelijke communicatiekanalen. Je mag één foto per adres insturen tot en met donderdag 31 december 2020.

Een onschuldige hand trekt uit de inzendingen 7 gelukkigen (verspreid over de deelgemeenten), die in de loop van januari een leuke verrassing krijgen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *