Sinterklaas aangekomen in Temse

TEMSE – Sinterklaas is aangemeerd in Temse. Hij mocht gelukkig naar ons land reizen, na een negatieve coronatest.
Download de kleurplaat door op de tekening te klikken

Zondagochtend 22 november verwelkomde burgemeester Luc De Ryck de Goedheilig Man op het gemeentehuis, door de coronamaatreglen helaas zonder kindjes erbij. Ook de ‘echte’ Zwarte Pieten waren van de partij.

Zet je schoentje dus maar al klaar, want Sinterklaas zal ervoor zorgen dat alle cadeautjes coronaveilig tot bij de brave kindjes geraken. Een flesje ontsmettingsgel bij je schoentje zetten, kan zeker geen kwaad.

Ook dit jaar organiseert het gemeentebestuur in samenwerking met Unizo weer een kleurwedstrijd. Kleur de tekening en geef ze voor 19 november af aan de juf of meester op school of drop ze in de brievenbus van de bib of AC De Zaat. Download de kleurplaat door hierboven op de tekening te klikken.

Van de verwelkoming bestaat ook een filmpje, bekijk het onder foto’s.

Burgemeester Luc De Ryck verwelkomde de Goedheilig Man in Temse

 

ook de Zwarte Pieten waren van de partij

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *