“Zorg voor licht in deze donkere tijden”

Temsenaar doet oproep om van Temse één groot lichtpunt te maken

TEMSE – Eddy Noens, beheerder van de Facebookgroep ‘Samen een gezond Temse’, doet op zijn pagina een oproep om elkaar een hart onder riem te steken. Dit door ook in Temse te zorgen voor licht in de duisternis in deze donkere tijden.

“De dagen worden korter en donkerder. Tijdens deze donkere dagen kunnen we elkaar een hart onder de riem steken door warmte, licht en verbondenheid te verspreiden”, stelt Noens. “Blijf de regels volgen om dit virus te overwinnen en zorg mee voor meer licht in deze duisternis. Plaats één of meerdere lichtjes in je huis of in je tuin. Trek een foto van je lichtjes en post ze op jouw eigen tijdlijn op Facebook met de hashtag: #zorgvoorlichttemse.”

“Laten we samen van Temse één groot lichtpunt maken”, besluit hij

#zorgvoorlichttemse #gezondtemse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *