POLITIE. Voertuig tegen gevel, voertuig tegen verkeersborden

Voertuig tegen gevel – intrekking rijbewijs

Zaterdagnacht 9 november belandde een 19-jarige man uit Temse met zijn voertuig tegen een gevel in de Gentstraat in Tielrode. Er werd eveneens een geparkeerd voertuig aangereden. De man legde een positieve speekseltest af. Zijn rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen. Zijn voertuig werd getakeld. De bestuurder werd lichtgewond.

Voertuig tegen verkeersborden – intrekking rijbewijs

Een 36-jarige man uit Temse belandde op de Guido Gezelleplaats met zijn voertuig tegen enkele verkeersborden. De man legde een positieve ademtest af. Uit de ademanalyse bleek dat de man 1,95 promille alcohol in zijn bloed had. Zijn rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *