Geldigheid van bons Winkelhier-actie wordt verlengd

TEMSE – Van 1 juni tot 31 juli liep de actie Winkelhier! Koop hier! met de bedoeling om het winkelen bij lokale handelaars en bedrijven in Temse te stimuleren in deze coronatijd. Er werd nu beslist om de geldigheid van de bons te verlengen.

88 handelszaken sloten zich aan bij de actie en gaven hun klanten tombolakaartjes bij hun aankopen. Zowat 60 000 klanten vulden hun gegevens in op de deelnamekaartjes om kans te maken op één van de 497 prijzen.

De prijswinnaars werden in september bekendgemaakt via de gemeentelijke website en een lijst die uithangt aan het Toeristisch Infokantoor op de Markt en bij een 20-tal winkeliers. Ook via gemeentelijke kanalen zoals Facebook en het Infoblad van Temse.
De prijzen kunnen afgehaald worden in het Toeristisch Infokantoor op de Markt (weekdagen: 9-12 u. en 13-16.30 u.)

Onder de prijzen zitten o.a. 300 waardebonnen van 25 euro en 75 restaurantbonnen van 50 euro.

“Doordat de horecazaken nu omwille van de coronamaatregelen gesloten zijn, werd beslist om de geldigheid van alle bons te verlengen tot 30 juni 2021”, aldus schepen van Lokale Economie Stephan Van der Gucht (N-VA) (i.p.v. 31 december 2020 zoals vermeld op de bons).

“Wij merken echter dat verschillende prijzen nog niet werden afgehaald. Reden hiervoor is dat ook klanten, woonachtig in andere gemeenten in de regio, aan de Winkelhier-actie hebben deelgenomen.”

De actie was een samenwerking van Unizo Temse en het gemeentebestuur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *