Werken in Gasthuisstraat en Eigenlostraat

Gasthuisstraat

TEMSE – De firma Bruggeman-Maes voert van 4 augustus tot 1 december kabel- en sleufwerken uit in de Gasthuisstraat en Mariadal in Temse.

De Gasthuisstraat wordt volledig afgesloten van 4 tot 14 augustus voor alle verkeer. Lokaal verkeer kan in de Gasthuisstraat rijden tot aan de afsluiting t.h.v. Mariadal.

Er is een omleiding voorzien via de Pastoor Boelstraat, Eeckhoutdriesstraat en de Gebr. Van Raemdonckstraat, in beide richtingen.

Enkel voetgangers en fietsers te voet kunnen via het voetpad passeren. De wijk Mariadal zal volledig afgesloten blijven gedurende gans de periode.

Eigenlo

De firma Verbraeken Infra legt van 10 augustus tot 18 september leidingen aan in opdracht van De Watergroep in de Eigenlostraat in Sint-Niklaas.

Hierdoor wordt éénrichtingsverkeer ingericht in de Eigenlostraat, tussen de Kruispunten met Houten Schoen en Laarstraat, in de rijrichting van Velle.

Een omleiding wordt voorzien via de Doornstraat, N16 en Hoogkamerstraat. Enkel fietsers en bromfietsers klasse A kunnen in beide rijrichtingen blijven rijden.

De Brandstraat, Schoenstraat en Laarstraat (TTS-zone) zullen bereikbaar blijven via de rotonde in de Doornstraat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *