Sluikstort aan de kringwinkel Den Azalee: “Samenloop van omstandigheden”.

TEMSE/SINT-NIKLAAS – De voorbije dagen en weken werden er heel wat zakken met kledij achtergelaten aan de kledingcontainer en de ingangspoort van Kringwinkel Den Azalee aan de Krijgsbaan.

“Het is een beetje een samenloop van omstandigheden die echter niets met Corona te maken hebben”, zegt Den Azalee woordvoerder Danny Bontinck. “Er moesten herstellingen worden uitgevoerd aan de kledingcontainer. Daardoor was de container verwijderd en dat heeft enkele dagen geduurd.”

Zaterdag bleek echter dat het slot nog niet goed werd hersteld.

“Daardoor werd de container opnieuw weggehaald”, stelt de woordvoerder. “Normaal zou hij er vanaf vandaag of morgen (maandag of dinsdag red.) al terug moeten staan. Tijdens de lock-down periode was het wel even drukker en stonden voor de container ook zakken. Dat is nu van de baan. Het was een tijdelijk probleem dat overigens overal in andere vestigingen van Den Azalee opdook.”

“Zoals op het infobord aan de ingang te lezen staat krijgen sluikstorters een GAS-boete. Ook dat is in andere gemeenten het geval”, klinkt het bij Bontinck.”

“Sluikstorters krijgen een GAS-boete”, stelt Den Azalee woordvoerder Danny Bontinck

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *