PUBLI-REDACTIONEEL. Take-away-gerechten worden bij Kaai 22 vers bereid

TEMSE – Vanaf 29 mei kan men bij taverne-restaurant Kaai 22 op de Wilfordkaai, elke dag van 17-21u., behalve woensdag, terecht voor Take-Away. Evenwel niet voor even, want ook na de crisisperiode zal men lekkere gerechten kunnen afhalen aan de oever van de Schelde.
Bij Kaai 22 brengt men alles in gereedheid, met de nodige handgels en mondmaskers, om iedereen in veilige omstandigheden te ontvangen.

Momenteel is men ook de nodige voorbereidingen aan het treffen om de klanten, vanaf het moment dat de zaak opnieuw echt kan openen, onder veilige omstandigheden te verwelkomen.

Net zoals alle andere horecazaken moest men ook bij Kaai 22 in maart de deuren sluiten door de regels om het coronavirus te stoppen.

“Ook voor ons is dit een serieuze aderlating”, klinkt het bij manager Lucy Dieleman en zaakvoerder Tony Nai. “Sinds de verplichte sluiting in maart waren er maar enkele slecht-weer-dagen. “Eigenlijk zou ons terras al die tijd goed gedraaid hebben.

30 klanten

“Ook wij kijken uit naar de heropening van de zaak, hopelijk volgende maand ergens”, stelt Dieleman. “Momenteel zijn we aan het bekijken hoe we onze klanten op een veilige manier kunnen ontvangen. Rekening houdend met de social distancing van anderhalve meter zouden er zowat 30 klanten op ons terras kunnen plaats nemen.”

“Omdat we alle ramen van de zaak, langs de terraszijde, volledig kunnen openen zouden we ook binnen in de zaak, tegen het terras aan, een rij tafels kunnen plaatsen, met natuurlijk anderhalve meter tussenruimte”, vult Tony Nai aan.

In afwachting van groen licht door de Veiligheidsraad, om de deuren opnieuw te openen, start men bij Kaai 22 op 29 mei met een take away-service. Uiteraard met het naleven van de diverse regels. Daarom brengt men alles in gereedheid, met de nodige handgels en mondmaskers, om iedereen in veilige omstandigheden te ontvangen.

“Omdat klanten elkaar niet zouden  kruisen bij het afhalen kan men de ingang langs de Wilfordkaai gebruiken.  En vervolgens de uitgang via het terras nemen.”

Verse maaltijd

“We keken even de kat uit de boom, om hiermee te starten, omdat we onze klanten een kwalitatief afhaalconcept wilden aanbieden”, vertelt Lucy Dieleman. “Met onze Take-Away-service willen we de gerechten ‘a-la-minute’ bereiden. Wij starten het prepareren van de maaltijden pas als de bestelling binnenkomt. Net zoals de klanten hier in de zaak zouden vertoeven. Zo kunnen we de klanten echt een verse maaltijd aanbieden.”

“Onze Take-away-service kan men bundelen in vijf simpele stappen”, klinkt het. (1)”Online bestellen via onze site www.kaai22.be, (2) wij bereiden de verse maaltijden ‘a-la-minute’, (3) de klant kan na 30 minuten zijn verse maaltijd afhalen, (4) thuis meteen aan tafel gaan en (5) genieten van het gerecht. Het is niet de bedoeling dat men thuis de maaltijd nog moet opwarmen.”

Bio-afbreekbaar

“Om dit te realiseren maken we gebruik van materiaal waarin de gerechten minstens 20 minuten warm blijven.”, stelt men bij Kaai 22. “Een leuke maar milieubewuste bijkomstigheid is dat de potjes, waarin de gerechten geleverd worden, honderd procent bio-afbreekbaar zijn. En dus in de PMD zak en bij het papier & karton kunnen gesorteerd worden. Toch ook wel belangrijk in deze tijden.”

Ook als Kaai 22 de deuren opnieuw mag openen blijft de take-away-service doorlopen.
“Leuk meegenomen voor klanten die thuis willen genieten van onze gerechten”, stelt men.

Info: www.kaai22.be

“De afhaalgerechten worden ‘a-la-minute’ bereidt zodat de klanten thuis meteen aan tafel kunnen”, stelt Lucy Dieleman

Uw zaak in de kijker voor tienduizenden potentiële klanten ?
mail: info@editietemse.be

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *