Andersvaliden sterren van de dag tijdens boottocht vanuit Temse.

TEMSE – Op zaterdag 25 april genieten 700 andersvaliden en hun begeleiders van een ontspannende boottocht op de Schelde. Zij zijn de sterren van de dag. Om 10 en om 15 uur vertrekt telkens de Verdi, vanop de Wilfordkaai in Temse.

Rotary Scheldeparade 2015_etDit voor een 4 uur durende tocht langs de prachtige oevers van de Schelde. Tijdens de boottochten is er, naast een verzorgde maaltijd, ook heel wat animatie voorzien met optredens en een goochelaar. Dat alles vindt plaats in een prettige en ontspannen sfeer, het belooft een mooie dag te worden.

De Klokke, Akabe, Vriendenkring De Bron, Dagcentrum Sint-Niklaas, De Meerpaal, Flegado, MS-Liga, Blijdorp Baleunis, Den Durpel, KVG Stekene, Vesta en de Zeelse Waterratten,… zijn slechts enkele van de vele organisaties die met hun sterren zullen aanwezig zijn tijdens Scheldeparade.be

Het doel is om op een respectvolle manier aandacht te creëren voor de andersvaliden en hun omgeving. Dat gaat zowel om persoonlijke aandacht tijdens de boottochten, als algemene aandacht voor de andersvaliden en hun omgeving, zoals zij die dagelijks ervaren. Scheldeparade.be wil die dag een platform bieden om hun dagelijkse ervaringen naar voor te brengen. Dat kan via Facebook, via de website of via de contacten die er nu zijn.

Naast enkele politieke kopstukken zoals Kris Peeters en Annemie Turtelboom, werden ook alle burgemeesters uit de omliggende gemeenten persoonlijk uitgenodigd om tussen 13.00 uur en 15.00 uur in Temse aanwezig te zijn.

Scheldeparade.be is reeds voor de 3de maal een gezamenlijk project van deze zes Rotary clubs uit de Schelderegio en wordt ondersteund door de gemeente Temse.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *