CORONA. Coronavirus zorgt ook voor afgelasting van dancefestival Tichelland

TEMSE/TIELRODE – De nationale Veiligheidsraad besliste op woensdag 15 april om alle grote festivals tot 31 augustus niet te laten doorgaan. Daardoor gaat ook het dancefestival Tichelland in Tielrode niet door. Het evenement was gepland op 31 juli en 1 augustus.

“Gezondheid primeert, daarom beslisten we om het evenement niet te laten doorgaan”, stelt mede-organisator Filip Van Goethem. “We gaan binnenkort samen vergaderen of we eventueel in het najaar misschien nog iets kunnen organiseren. Maar we wachten eerst de evolutie van de pandemie af.”

Wat de gemeentelijke evenementen betreft, zoals de Beiaardconcerten, elke dinsdag in augustus en Temse in de Wolken, het laatste weekend van augustus, daarover is nog geen info vrij gegeven. Eerder was al bekend dat de Parkfeesten in juli niet doorgaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *