Gemeentebestuur zoekt organisatietalent voor Tielrode carnaval

Het gemeentebestuur van Temse is op zoek naar mensen die zich willen engageren om Tielrode carnaval te organiseren.
Samy Pauwels
Samy Pauwels

“Doordat ik als voorzitter, mijn vrouw als secretaris en het volledige bestuur van het carnavalscomité van Tielrode gestopt zijn, is mij de vraag gesteld door de burgemeester of er nog geïnteresseerden zijn, binnen of buiten het carnaval, die de  organisatie van Tielrode carnaval willen verder zetten”, aldus ere-voorzitter Samy Pauwels. “indien er op korte tijd geen opvolgers gevonden worden, zal het officiële bestaan van Tielrode carnaval worden stopgezet. Let wel, het is niet enkel feesten, er moet wel degelijk heel wat voor gedaan worden.”

Wie zich wil  aanmelden om het feest van de zotskappen in Tielrode, begin 2016, te organiseren, wordt gevraagd  zo snel mogelijk contact op te nemen met Samy Pauwels via samy.pauwels@telenet.be  of met burgemeester Luc De Ryck via burgemeester@temse.be of telefonisch 03-710.12.52.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *