Klanten supermarkt dumpen handschoentjes na gebruik in de omgeving

TEMSE – Door de coronamaatregelen gelden er ook in de supermarkten in Temse uiteraard bepaalde regels. Zo is men in Lidl verplicht van latex handschoentjes te dragen tijdens het winkelen. En net die handschoentjes vormen een probleem.

Men moet er steeds een winkelkar gebruiken en als men per twee naar de winkel komt moet men elk een winkelkar nemen. De klanten zijn ook verplicht om latex veiligheidshandschoentjes aan te trekken voor men een winkelkar neemt…
…en die handschoentjes vormen een probleem.

De burgerzin van een aantal klanten is hierbij ver te zoeken. Na het winkelen smijten een aantal de handschoentjes gewoon weg op de parking of in het parkje, richting Akkerstraat.

Een afvalbak plaatsen aan de uitgang van de winkel, waar men de gebruikte handschoentjes kwijt kan, zou wellicht een goed idee zijn. Maar zo maar de handschoentjes weggooien na gebruik is ‘not done‘ zeker niet in deze crisistijd.

Is het teveel gevraagd om ze thuis in de grijze afvalbak te gooien ? Was de slogan niet #samentegencorona ?

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *